Więc, nie planowałem robić takich wątków "budowlanych", ale pomyślałem, że bardziej sensowne jest założenie wątku, w którym mogę zamieszczać małe rzeczy, które robię lub dodawać do mojej ciężarówki, które nie byłyby interesujące we własnym poście.
Mieszkam w San Diego, więc będę używał tej ciężarówki głównie do naszych lokalnych gór i pustyni (jazda na kołach, strzelanie, kemping) oraz do transportu mojego 14-stopowego kajaka wędkarskiego do zatok i lokalnych jezior.
Zamówiłem ciężarówkę w kwietniu i otrzymałem ją dopiero we wrześniu.
Ponieważ mam ją już od 4 miesięcy, przejrzę zdjęcia i postaram się zachować aktualizację w kolejności, aż nadrobię zaległości w tym, jak ciężarówka wygląda obecnie.
Podróż rozpoczęła się, gdy wymieniłem ten kawałek papieru u dealera...
Na tego Harvest Bronze ZR2 z 2023 roku...
Zdjęcia powyżej były z dnia, w którym zabrałem go do domu.
Do następnego razu...
Mieszkam w San Diego, więc będę używał tej ciężarówki głównie do naszych lokalnych gór i pustyni (jazda na kołach, strzelanie, kemping) oraz do transportu mojego 14-stopowego kajaka wędkarskiego do zatok i lokalnych jezior.
Zamówiłem ciężarówkę w kwietniu i otrzymałem ją dopiero we wrześniu.
Ponieważ mam ją już od 4 miesięcy, przejrzę zdjęcia i postaram się zachować aktualizację w kolejności, aż nadrobię zaległości w tym, jak ciężarówka wygląda obecnie.
Podróż rozpoczęła się, gdy wymieniłem ten kawałek papieru u dealera...
Na tego Harvest Bronze ZR2 z 2023 roku...
Zdjęcia powyżej były z dnia, w którym zabrałem go do domu.
Do następnego razu...