Chevy Colorado & GMC Canyon banner

Zderzak przedni AEV 3. generacji Colorado ZR2 - Dostępny!

1.8K views 16 replies 10 participants last post by  Hondarsw  
#1 ·
#2 ·
Widziałem, że to było trochę ukryte w innym wątku i wiem, że inni czekali na tę premierę, więc pomyślałem, że zasługuje na własne ogłoszenie. To ten sam przedni zderzak, który znajduje się w 3. generacji ZR2 Bison.

$3250 błyszczących dolarów amerykańskich! Przeszukuję poduszki na kanapie w poszukiwaniu drobnych resztek!

Przedni zderzak AEV dla Chevrolet Colorado ZR2 2023+ - American Expedition Vehicles - AEV
Klaatu barada nikto!, i powodzenia w znalezieniu wystarczającej ilości drobnych! 🤣

#14 ·
Lepiej znajdź trochę więcej drobnych... View attachment 487448
Dodatkowe 5 tys. dolarów, żeby dostać "nie Bizon, ale przedni zderzak wygląda fajnie i można zamontować wyciągarkę", podczas gdy mogłem wydać dodatkowe 5 tys. dolarów, żeby dostać "Bizona".

Odpuszczam sobie to, stary.

Tak wiele z tych firm dostaje sponsoring fabryczny i zaczyna wąchać własne pierdy. Istnieją inne firmy z rynku wtórnego, które robią to samo o wiele taniej, stary.

#7 ·
Tak, na pewno nie mogę usprawiedliwić tego, że mój zderzak stanowi 10% kosztu samej ciężarówki 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Wyobraź sobie, że montaż zderzaka itp. kosztuje więcej niż zestaw Bison jounce I instalacja.....o_O Twarde nie ode mnie. Gdyby Chevy zaoferował zestaw i ulepszenie silnika jako pakiet za 1/2 ceny pakietu Bison, zrobiłbym to. Cóż, "zrobię to sam", jak to mówią...

#9 ·
#15 ·
To jeden z najładniejszych przednich zderzaków, ale za drogi dla mnie.
Ich produkty są dobrze przemyślane i bardzo dobrze się integrują. Mam wszystkie osłony i mocowanie wciągarki w moim Gen2 ZR2. Wydałem na nie znacznie mniej.