Odebrałem tydzień temu mojego nowego Colorado LT 2wd, więc pomyślałem, że udokumentuję tutaj, co z nim robię/co tu odkrywam. Ciężarówka będzie złotą rączką, będzie musiała wozić mnie do i z pracy przez cały rok, zabierać rodzinę na wakacje i holować mojego Civica Type R na i z toru wyścigowego. Biorąc pod uwagę, że mieszkam w Zachodniej Wirginii, od czasu do czasu będę musiał poruszać się w górę i w dół wzgórza z domu w śniegu. W tym celu ciężarówka ma blokowany tylny mechanizm różnicowy z pakietu do holowania, moje opony zimowe zostały dostarczone na początku tego tygodnia, a ja mam worki piasku trakcyjnego gotowe do ułożenia za moim dzielnikiem łóżka DIY. Kilka lat temu miałem Camaro SS z oponami zimowymi jako jedyny samochód przez kilka zim, więc nie będzie to nowe doświadczenie.
Dlaczego nazywam to w stylu dziadka, pytasz? Dwa powody: po pierwsze, moim marzeniem jest być jednym ze starych facetów kręcących się po mieście w S10 lub Rangerze, które kupili dawno temu jako nowe, spędzając czas na chodzeniu do sklepu z narzędziami i krzyczeniu na chmury. Po drugie, podróżowanie z moim maluchem wiąże się z zabieraniem jego łóżeczka turystycznego, wózka i innych akcesoriów, więc moim ostatecznym planem jest zdobycie nakładki o wysokości kabiny na łóżko. W dniu, w którym dostaliśmy ciężarówkę, moja żona zapytała mnie, czy zamierzam pójść "pełnym dziadkiem" i dostać nakładkę.
Dlaczego nazywam to w stylu dziadka, pytasz? Dwa powody: po pierwsze, moim marzeniem jest być jednym ze starych facetów kręcących się po mieście w S10 lub Rangerze, które kupili dawno temu jako nowe, spędzając czas na chodzeniu do sklepu z narzędziami i krzyczeniu na chmury. Po drugie, podróżowanie z moim maluchem wiąże się z zabieraniem jego łóżeczka turystycznego, wózka i innych akcesoriów, więc moim ostatecznym planem jest zdobycie nakładki o wysokości kabiny na łóżko. W dniu, w którym dostaliśmy ciężarówkę, moja żona zapytała mnie, czy zamierzam pójść "pełnym dziadkiem" i dostać nakładkę.